پیام عراقچی درباره اظهارات گروسی و وزیر خارجه عمان: کسانی که میز مذاکره را منفجر کردند، آن را نابود کردند پاکستان بیش از ۱۵۰۰۰ پناهنده افغان را اخراج کرد انصارالله: ترجیح ما رویارویی مستقیم با رژیم اسرائیل است عربستان و آمریکا در آستانه توافقی بزرگ روسیه: ۶ شهپاد اوکراینی در دریای سیاه منهدم شدند ‌القسام از تحویل جسد ۳ اسیر اسرائیل خبر داد انفجار مهیب در الحسکه سوریه تل‌آویو مجوز ورود حماس به مناطق تحت کنترل ارتش اسرائیل را صادر کرد درخواست جدید نتانیاهو از دولت لبنان: انصارالله یمن تهدید بزرگی است نماینده آمریکا در سوریه: الجولانی برای امضای توافق پیوستن به ائتلاف ضد داعش به کاخ سفید می‌رود واکنش عراقچی به ادامه کشتار در سودان مسیر‌ها مقابل افراد فراری از جنایات در الفاشر سودان بسته شده است روسیه: تماس‌های خود با دمشق را حفظ می‌کنیم عمان: ایران همواره آمادگی خود را برای مذاکرات سازنده نشان داده / سیاست منزوی کردن ایران راه حل نیست القسام ۳ جسد بدون نام را تحویل اسرائیل داد

هلاکت ۲ سرباز آمریکایی در حملات به عین الاسد

منابع خبری صهیونیستی گزارش دادند که دو سرباز آمریکایی در حملات به عین الاسد کشته شده‌اند؛ دقایقی قبل نیز خبرگزاری رویترز از زخمی شدن چند سرباز آمریکایی در حملات به عین الاسد خبر داده بود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۴ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 06
کد خبر: ۲۵۳۴۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های صهیونیستی به نقل از منابع آمریکایی گزارش دادند که در حمله راکتی دوشنبه شب به پایگاه عین الاسد دو سرباز آمریکاییکشته شده‌اند.

 

ساعاتی قبل نیز وزارت دفاع پنتاگون زخمی شدن شماری از نظامیان این کشور در پایگاه عین الاسد در غرب عراق را تأیید کرد.

 

در همین ارتباط، خبرگزاری رویترز به نقل از مقامات آمریکایی گزارش داد که در حمله راکتی دوشنبه شب به محل استقرار نظامیان آمریکا در پایگاه عین الاسد شماری از نظامیان ارتش مجروح شده‌اند.

 

خبرنگار الجزیره به نقل از وزارت دفاع پنتاگون گزارش داد که هم اکنون مقامات نظامی این کشور در حال ارزیابی شدت خسارات به بار آمده به محل استقرار نظامیان آمریکایی در این پایگاه هستند.

 

سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) ضمن تأیید زخمی شدن شماری از نظامیان ارتش آمریکا در پایگاه عین الاسد در غرب عراق اعلام کرد که وضعیت جسمی نظامیان زخمی شده وخیم است.

 

سخنگوی پنتاگون نیز درباره وضعیت نظامیان مجروح شده در پایگاه عین الاسد اعلام کرد از وضعیت سلامتی آنان هنوز اطلاعات دقیقی در دسترس نداریم.

 

گفتنی است که شامگاه امروز دوشنبه شبکه الجزیره گزارش داد که در پی حمله راکتی به پایگاه نظامیان آمریکایی در عین الاسد از داخل این پایگاه صدای چند رشته انفجار به گوش رسیده است./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار